Bijstandsuitkering! Hoe kom je aan extra geld?

Hoe kom je aan extra geld als je een bijstandsuitkering hebt? Het is maar moeilijk rondkomen als je een krappe portemonnee en soms letterlijk geen geld hebt. Er zijn er altijd financiële zorgen en is er altijd geldstress. Toch zijn er heel veel extra mogelijkheden beschikbaar voor mensen met een kleine portemonnee of een laag inkomen.

Hoe kom je aan extra geld?

Je moet slim met je financiën omgaan en creatief zijn met geld. Zelfs al heb je geen geld meer om rekeningen te betalen. Gelukkig is er ook andere financiële hulp en zijn er tal van projecten en diensten waar minima en mensen met een bijstandsuitkering hun voordeel mee kunnen doen. Er zijn goederenbanken, kledingbanken, voedselbanken, noodfondsen, hulp voor kinderen, projecten voor ouderen en er zijn per gemeente tal van mogelijkheden en fondsen.


Overzicht van fondsen

Het probleem is dat die extra’s niet altijd even gemakkelijk te vinden zijn. Daarom heb ik een overzicht opgesteld van regelingen, toeslagen, projecten, gratis diensten en producten, financiële hulp van fondsen en meer extra geld voor mensen die maar net kunnen rondkomen en er zijn ook gidsen met goedkope adresjes.

Je vindt de informatie op de pagina Extra geld en andere voordelen als je in de bijstand zit.

Meer informatie

Voor antwoord op de vraag Hoe kom je aan extra geld? kun je ook terecht op de Facebookpagina Voor de minima Nederland en het blog Geen Geld. Hier vind je ook heel veel informatie voor als je van een klein budget moeten rondkomen.

Hoe kom je aan extra geld?
Hoe kom je aan extra geld? Bron afbeelding: Pixnio

Tips gevraagd

Heb je meer tips en oplossingen om aan extra inkomsten te komen? Weet je bijvoorbeeld een fonds dat jou goed heeft geholpen toen je moest verhuizen, of een project dat mensen gratis van etenswaar voorziet? Of weet je een slimme manier waarmee je geld kunt besparen of een instantie die je heel goed heeft geholpen om je financiën op orde te krijgen? Laat het me dan a.u.b. weten en stuur me een bericht.

Deel dit bericht:

1 gedachte over “Bijstandsuitkering! Hoe kom je aan extra geld?”

  1. U schrijft over bijzondere bijstand en dat je die krijgt als je gaat verhuizen,DUS niet!!!! Ik heb alles geprobeerd voor die bijzondere bijstand,maar nee hoor kreeg ik te horen!ik heb gewoon een lening moeten nemen, terwijl ik net uit de schuldsanering was van 5 jaar,nu moet ik iedere maand 85 euro aflossen, terwijl het al zo moeilijk is om rond te komen van een bijstands uitkering!Dus dat is dus ook niet waar die bijzondere bijstand!!!! Mvg i spee

    Beantwoorden

Plaats een reactie