Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • za
  08
  okt
  2022

  Expertmeeting Participatiewet Hoe moet het beter?

  10.30-17.30 Utrecht, Centraal Vakbondshuis

  Zeven jaar geleden werd de Participatiewet ingevoerd. De verwachtingen waren hoog: meer mensen vanuit de bijstand of met een beperking aan het werk. Inmiddels is duidelijk dat deze wet is mislukt. De bijstand is te laag, het is niet gelukt om meer mensen duurzaam aan het werk te krijgen en door onnodige boetes komen mensen klem te zitten. Het moet anders. Daarover kun jij meepraten en -denken op zaterdag 8 oktober.

  Meer informatie op de website van de FNV

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.