Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • wo
  02
  nov
  2022

  DOE Beurs Leiden

  10.00-16.00Leiden, Huis van de Buurt Op Eigen Wieken

  Op woensdag 2 november 2022 vindt er weer een editie van de DOE Beurs plaats, georganiseerd door BuZz Leiden, DZB Leiden, Incluzio en de JA projecten (5Team) van de Gemeente Leiden. Op de beurs staan veel verschillende soorten organisaties die laten zien wat voor mogelijkheden er zijn in de wijken Merenwijk, Leiden Noord en de stad aan betaalde banen, opleidingen, vrijwilligerswerk en activiteiten om de kansen naar werk te verhogen.

  Leidenaren kunnen op een laagdrempelige manier kennismaken met allerlei initiatieven, projecten en werkgevers. Handig voor mensen die (weer) actief willen deelnemen aan de Leidse samenleving en willen ontdekken wat er allemaal in wijk en stad te doen is.

   

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.