Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

 • za
  08
  okt
  2022
  10.30-17.30 Utrecht, Centraal Vakbondshuis

  Zeven jaar geleden werd de Participatiewet ingevoerd. De verwachtingen waren hoog: meer mensen vanuit de bijstand of met een beperking aan het werk. Inmiddels is duidelijk dat deze wet is mislukt. De [read more…]

 • wo
  02
  nov
  2022
  10.00-16.00Leiden, Huis van de Buurt Op Eigen Wieken

  Op woensdag 2 november 2022 vindt er weer een editie van de DOE Beurs plaats, georganiseerd door BuZz Leiden, DZB Leiden, Incluzio en de JA projecten (5Team) van de Gemeente Leiden. Op de beurs staan [read more…]

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.