Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • do
  02
  apr
  2020

  LCR-congres 2020: In welk land willen wij leven?

  Nieuwegein, De Woonindustrie

  Het LCR-congres 2020 gaat in op de vraag In welk land willen wij leven? Wat hebben wij nodig om een stabiel en veilig leven te kunnen leiden? Hoe kunnen we elkaar daarbij ondersteunen? Wat moeten we aanpassen om een stabiele en sociale basis voor iedereen te kunnen waarborgen? Inbreng van cliëntenraden, beleidsmakers en anderen die geïnteresseerd zijn in dit thema is uiteraard noodzakelijk. Erbij zijn? Meld je dan aan op de website van de  Landelijke Cliëntenraad.

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.

close

Wil je het laatste nieuws van Bijstandsblues.nl ontvangen? Meld je dan hieronder aan.