Samen Staan Wij Sterk

Samen Staan Wij Sterk is een actie van de onlangs opgerichte groep Zaanse Bijstand. Ben je afhankelijk van een bijstandsuitkering? Wat is dan jouw ervaring in de gemeente Zaanstad? En hoe kan het anders? Kom en praat mee op de bijeenkomst van en voor mensen in de bijstand.

In Zaanstad is nog veel te verbeteren. Inwoners met een bijstandsuitkering missen aandacht voor hun persoonlijke situatie en ontmoeten te weinig respect, vertrouwen en steun bij blijvend werk en een behoorlijk inkomen. 
De Zaanse Bijstand is een actiegroep waaraan baanlozen en mensen van de FNV, de PvdA, de SP en Doorbraak deelnemen. Tijdens de bijeenkomst praten we over wat we meemaken. En wat we er tegen kunnen doen. We weten uit ervaring wat het is om een uitkering te hebben. Een ding is zeker: Samen staan we sterk! Samen kunnen we vechten tegen misbruik. Uit ervaring weten we dat protest loont. We moeten ons niet laten verdelen, maar elkaar steunen. Koffie/thee en wat lekkers staan klaar. Het is mogelijk om je kinderen mee te nemen.
Bekijk de website voor meer informatie.