Noordelijke Banenbeurs

De Noordelijke Banenbeurs is het evenement als je toe bent aan een nieuwe stap in je loopbaan. Ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Of wil je in contact komen met aantrekkelijke werkgevers in Noord Nederland?

Investeer in je eigen loopbaan door een bezoek aan de Noordelijke Banenbeurs. De Noordelijke Banenbeurs heeft een boordevol programma met interactieve workshops, activiteiten en bovenal carrière kansen voor jou. Voor je persoonlijke ontwikkeling zijn er interessante en leerzame workshops, over bijvoorbeeld het boosten van je loopbaan, solliciteren anno nu, jezelf presenteren en nog veel meer…

Daarnaast staan er specialisten voor je klaar voor een loopbaan APK, een CV scan, een LinkedIn-profiel advies etc. Naast het interactieve programma kun je natuurlijk direct contact leggen met aantrekkelijke werkgevers in Noord Nederland. Nieuw dit jaar, is onze innovatieve baanborrel! In een ontspannen setting, brengen we je rechtstreeks in contact met werkgevers die vacatures aanbieden op jouw vakgebied. Zo kun je zelf in kaart brengen wat jouw marktwaarde en kansen zijn en gaan voor de beste job! Of je nu net afgestudeerd bent of al veel kennis en ervaring hebt opgebouwd. Of je nu een MBO-, HBO- of WO-achtergrond hebt, De Noordelijke Banenbeurs is er voor jou!

Kortom, een dag vol inspiratie, interactie, ontwikkeling en netwerken. Dus zorg dat je er bent en investeer in jezelf in HÉT CARRIÈRE EVENT van het Noorden!