Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • za
  05
  okt
  2019

  Nationale Kringloopdag

  Hele dagLandelijk

  De Nationale Kringloopdag is iedere eerste zaterdag van oktober. Dan is het feest bij de circa 200 Kringloopwinkels in het hele land. De winkels organiseren activiteiten in het thema van het jaar, vaak met een hapje en een drankje. Een goed moment dus om eens lekker te gaan kringlopen. Wie weet wat voor schatten je vindt!

  De Nationale Kringloopdag wordt georganiseerd door de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Alle 100% Kringloop!winkels zijn aangesloten bij BKN.

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.