Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • do
  25
  nov
  2021

  Gratis webinar: terugvorderen bijstandsuitkering

  13.00-14.00Online

  Op donderdag 25 november 2021 kun je het gratis webinar over het terugvorderen van een bijstandsuitkering bijwonen.

  Een bijstandsuitkering moet of kan worden teruggevorderd als een bijstandsgerechtigde de inlichtingenplicht schendt of een transitievergoeding ontvangt. Tijdens dit webinar worden de verschillende terugvorderingsgronden en de mogelijke gevolgen voor de bijstandsuitkering besproken. Er wordt onder andere ingegaan op het verschil in de bevoegdheid en de verplichting tot terugvorderen. Aanmelden en meer informatie vind je op de website van Schulinck.nl

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.

close

Wil je het laatste nieuws van Bijstandsblues.nl ontvangen? Meld je dan hieronder aan.