Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • do
  17
  jun
  2021

  Participatielezing 2021 ‘De mens centraal in de bijstand’

  15.00-17.00Online

  Op 17 juni vindt de Participatielezing 2021 plaats. De titel is: De mens centraal in de bijstand.
  Thomas Kampen spreekt  de vierde Participatielezing uit. Deze lezing vormt het slotstuk van de serie bijeenkomsten ‘Van bestaanszekerheid naar ontwikkelingsperspectief’. Kampen zal tijdens de lezing ingaan op hoe mensen door systemen worden vermalen, hoe hun waardigheid wordt geschonden en buitenspel wordt gezet. Kampen: ‘De menselijkheid staat op het spel en dat is verwonderlijk aangezien het ook vaak gaat over “de mens centraal zetten”. Daar gaat dus iets ernstig mis; men wil het humaner, maar er is sprake van dehumanisering.’

  Meer informatie vind je op de site van Divosa.

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.

close

Wil je het laatste nieuws van Bijstandsblues.nl ontvangen? Meld je dan hieronder aan.