Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • di
  18
  mei
  2021

  Serious game: 1 uur in de bijstand

  14.00-15.30Online

  Hoe voelt het om in de uitkering te zitten? Wat doe je als je opeens in de schulden raakt? En hoe zou die ervaring jouw beslissingen in je werk beïnvloeden? Doe mee met en speel het serious game van Simpel Switchen! Met de serious game '1 uur in de bijstand' van Simpel Switchen kruipen politici, beleidsmedewerkers, managers en professionals in de huid van het echtpaar Tirsa en Leon, dat door omstandigheden bijstand moet aanvragen.

  Meer informatie op de site van Divosa

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.

close

Wil je het laatste nieuws van Bijstandsblues.nl ontvangen? Meld je dan hieronder aan.