Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • do
  02
  apr
  2020

  Zoo Werkt ‘t in Emmen

  10.00-18.00Emmen, Rensenpark

  Zoo Werkt ‘t is een banenmarkt waar je kunt zien, voelen, ruiken, proeven, kortom beleven wat een bepaalde functie inhoudt.

  Soms zie je vacatures waarbij je al snel denkt, dat is voor mij te hoog gegrepen. Of wat is dat überhaupt. Tijdens dit event zullen werkgevers letterlijk laten zien wat werken bij hun organisatie betekent. Sterker nog, dit ga jij zelf ervaren!

  Ruik de geur van vers gezaagd hout, voel wat het werk van een lasser inhoudt en proef de sfeer bij dat ambachtelijke bedrijfje bij jou om de hoek. En dit is nog maar een kleine greep uit de functies die je kunt ervaren.

  Zoo Werkt ‘t is toegankelijk voor iedereen. Voor mensen met een bijstandsuitkering, scholieren, studenten, baanveranderaars, nieuwkomers, herintreders of andere geïnteresseerden. Je bent van harte welkom.

   

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.

close

Wil je het laatste nieuws van Bijstandsblues.nl ontvangen? Meld je dan hieronder aan.