Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • wo
  11
  dec
  2019

  Woon je in Rijswijk en wil je je administratie op orde krijgen?

  9.30 - 1200Rijswijk, Financieel Servicepunt Rijswijk

  Woon je in Rijswijk en wil je je administratie op orde krijgen? Heb je genoeg van je rommelige administratie? Wil je inzicht en helderheid in je geldzaken? De ongeopende rekeningen en groeiende stapel met post wilt je wegwerken? Maak een goed begin met een deelname aan de workshop ‘Administratie op orde’ georganiseerd door het Financieel Servicepunt Rijswijk.

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.

close

Wil je het laatste nieuws van Bijstandsblues.nl ontvangen? Meld je dan hieronder aan.