Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • di
  03
  dec
  2019

  Bijeenkomst 'Financiën na de bijstand, werken vanuit een uitkering'

  13.00-16.15Utrecht, Drift 11

  De bijeenkomst Financiën na de bijstand, werken vanuit een uitkering is bedoeld voor mensen met een bijstandsuitkering en die aan het werk gaan. Dan krijg je te maken met enkele financiële veranderingen.
  In deze bijeenkomst 'Financiën na de bijstand, werken vanuit een uitkering' krijg je informatie en tips om grip te houden op je financiën als je aan het werk gaat.

  De bijeenkomst wordt gegeven door een medewerker van U Centraal en een werkmatcher van de gemeente.
  Er is ook iemand die zelf vanuit de bijstand aan het werk is gegaan. Die vertelt waar je tegenaan kunt lopen en hoe je daar mee om kunt gaan.

  Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Wat zijn mijn rechten en plichten als ik werk vind?
  • Hoe verandert mijn financiële plaatje?
  • Van welke regelingen kan ik gebruik maken?
  • Hoe kan ik omgaan met de onzekerheid of ik werk vind?

  Meer informatie vind je op de website van U Centraal.

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.