Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • ma
  09
  dec
  2019

  Bijeenkomst Financiën in de bijstand, slim omgaan met minder geld

  13.00-16.15Utrecht, Drift 11

  De bijeenkomst Financiën in de bijstand, slim omgaan met minder geld op 9 december is een bijeenkomst voor mensen die een bijstandsuitkering hebben aangevraagd. Het kan zijn dat je straks een lager inkomen krijgt. Geldproblemen ontstaan vaak als je minder geld te besteden heeft. Hoe zorg je dat je met minder inkomen toch rondkomt? De bijeenkomst 'Financiën in de bijstand, slim omgaan met minder geld' helpt je hierbij. Hier krijg je informatie en tips om grip te houden op uw financiën.

  Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Hoe maak ik een overzicht van mijn inkomsten en uitgaven
  • Welke regelingen en toeslagen zijn er voor mij?
  • Hoe kan ik geld besparen?
  • Wat zijn mijn rechten en plichten als ik werk vind?

  Meer informatie vind je op de website van Trainingen U-centraal.

   

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.