Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • do
  24
  okt
  2019

  Participatiewet bijeenkomst in Amsterdam

  19.30-21.30 Amsterdam, Regionaal Vakbondshuis

  De Participatiewet bestaat bijna 5 jaar. Daarom evalueert de Tweede Kamer binnenkort wat er wel en niet goed gaat. De vakbondsorganisatie FNV wil weten weten wat er goed gaat als je een bijstandsuitkering ontvangt en wat er anders moet. Daartoe organiseert de vakbond speciale bijeenkomsten in heel Nederland, op zoek naar verhalen die een beeld schetsen van 5 jaar Participatiewet.

  Meer informatie vind je op de site van de FNV.

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.