Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • do
  26
  sep
  2019

  Informatiebijeenkomst Bijstand en Ondernemen

  15.00 - 17.00Franeker, Eise Eisingastraat 8

  Kom op 26 september naar de Informatiebijeenkomst Bijstand en Ondernemen als je een bijstanduitkering ontvangt en ideeën hebt voor een eigen bedrijfje? Heb je een hobby waar je misschien wel je werk van kunt maken? Kom dan naar de informatiebijeenkomst Bijstand en Ondernemen. Tijdens deze bijeenkomst informeren we je over je mogelijkheden voor ondernemen naast een bijstandsuitkering.

  Meer informatie vind je de website van de Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid Noardwest Fryslân.

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.