Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • wo
  20
  nov
  2019

  Nationale Werkbezoekdag

  9.00-17.00Landelijk

  Op de Nationale Werkbezoekdag openen heel veel bedrijven en organisaties de deuren voor geïnteresseerden. Geïnteresseerden kunnen een  een 1-op-1 gesprek met een medewerker krijgen, een bedrijfspresentatie bijwonen, deelnemen aan een rondleiding door het bedrijf of een  praktijkcasus uitvoeren zodat je inzicht krijgt hoe het het is om te werken bij die organisatie. Het faciliteren van laagdrempelige en positieve ontmoetingen tussen werkgevers en werkgeïnteresseerden en het uitwisselen van kennis en ervaringen  zijn het doel van de Nationale Werkbezoekdag.

  Wil je deelnemen? Neem dan contact op met de organisatoren via de website van de Werkbezoekdag.

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.