Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

  • do
    19
    sep
    2019

    JobGroup Zwolle

    Zwolle

    Voor Elkaar Zwolle organiseert een aantal keer per jaar een JobGroup: in zeven bijeenkomsten samen aan de slag om een dichter bij passend werk te komen. Hier wordt gekeken hoe je je kansen kunnen op de arbeidsmarkt kunt vergroten en welke werkzaamheden passen bij je ervaring en opleiding.Op 19 september start er zo'n JobGroup.

    Meer informatie vind je op de site van Voor Elkaar Zwolle

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.