Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • di
  01
  okt
  2019

  Vacaturecafé Zuid-Kennemerland en IJmond

  15.00 - 17.00WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond

  Vacaturecafé Zuid-Kennemerland en IJmond is een informele bijeenkomst met een hapje en een drankje. Werkgevers kunnen laagdrempelig in contact komen met werkzoekenden en in gesprek gaan over vacatures die zij hebben. Daarnaast kunnen werkzoekenden persoonlijk advies krijgen. Kandidaten kunnen zich laten vergezellen door een jobcoach of een contactpersoon.

  Meer informatie vind je op de website

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.