Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • vr
  06
  sep
  2019

  Samen Staan Wij Sterk

  14.30 - 17.00Zaandam, Buurtcentrum Poelenburcht
  Samen Staan Wij Sterk is een actie van de onlangs opgerichte groep Zaanse Bijstand. Ben je afhankelijk van een bijstandsuitkering? Wat is dan jouw ervaring in de gemeente Zaanstad? En hoe kan het anders? Kom en praat mee op de bijeenkomst van en voor mensen in de bijstand.

  In Zaanstad is nog veel te verbeteren. Inwoners met een bijstandsuitkering missen aandacht voor hun persoonlijke situatie en ontmoeten te weinig respect, vertrouwen en steun bij blijvend werk en een behoorlijk inkomen. 
  De Zaanse Bijstand is een actiegroep waaraan baanlozen en mensen van de FNV, de PvdA, de SP en Doorbraak deelnemen. Tijdens de bijeenkomst praten we over wat we meemaken. En wat we er tegen kunnen doen. We weten uit ervaring wat het is om een uitkering te hebben. Een ding is zeker: Samen staan we sterk! Samen kunnen we vechten tegen misbruik. Uit ervaring weten we dat protest loont. We moeten ons niet laten verdelen, maar elkaar steunen. Koffie/thee en wat lekkers staan klaar. Het is mogelijk om je kinderen mee te nemen.
  Bekijk de website voor meer informatie.

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.