Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • di
  08
  okt
  2019

  Netwerkbijeenkomst werk en ervaring in Ablasserdam

  14.00-16.30Bibliotheek Alblasserdam

  Heb je ervaring en ben je op zoek naar werk. Kom dan naar de netwerkbijeenkomst werk en ervaring in Alblasserdam. Deze wordt georganiseerd door Stichting Werkenervaring. Tijdens die bijeenkomst wordt kennis gemaakt met lotgenoten en kennis en ervaring gedeeld.

  Stichting Werkenervaring is een zelforganisatie met als doel de kansen van werkzoekenden met ervaring op een succesvol herintreden in het arbeidsproces te verhogen. Ze ondersteunt werkzoekenden bij het versterken van de eigen regie op de loopbaan en biedt maatwerkondersteuning bij het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden.

  Meer informatie vind je op de website van de Bibliotheek Aanzet.

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.

close

Wil je het laatste nieuws van Bijstandsblues.nl ontvangen? Meld je dan hieronder aan.