Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • za
  22
  jun
  2019

  Techniek Doe Dag 2019

  10.00-15.00Utrecht, UW reintegratie

  De Techniek Doe Dag is geen standaard onderwijs- en banenmarkt. Jij steekt zelf de handen uit de mouwen! Er is veel kans op werk in de techniek. Voor mannen, vrouwen, jong en oud. Ook als je geen werkervaring hebt. Bedrijven zitten te springen om nieuw personeel en willen daarom zoveel mogelijk mannen en vrouwen interesseren in een technisch beroep.

  Ben jij benieuwd hoe het is om in de techniek te werken? Op de Doe Dag ga je zelf aan de slag. Je kan elektrische schakelingen maken, lassen, autoschade herstellen, timmeren, schilderen, fietsen repareren en nog veel meer. We adviseren je ook over de kansen en opleidingsmogelijkheden.

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.