Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • wo
  19
  jun
  2019

  De ideale mantelzorger

  16.00 - 19.00Haarlem-Noord, Ontmoetingscentrum ‘De Schakel’

  Woensdagmiddag 19 juni a.s. organiseert het Platform Belangenbehartiging Mantelzorg Kennemerland weer een contactbijeenkomst getiteld de De ideale mantelzorger, in de Schakel. Dit keer wordt u weer eens getrakteerd op een gezellige theatermiddag.

  Zuster Jasschort (theatermaker Marijke Kots) neemt u mee langs scènes die u als mantelzorger bekend voor zullen komen. Wij gaan niet te veel verklappen, maar wél dat u als toeschouwer onderdeel kunt worden van dit interactieve theater. De centrale vraag luidt namelijk: “bent u de ideale mantelzorger?”.

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.