Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • do
  16
  mei
  2019

  Gratis budgetcursus ‘Weet wat je besteedt’

  9.30-11.30Oosterwold, Scala

  De gratis budgetcursus ‘Weet wat je besteedt’ is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Ooststellingwerf. Wil je meer grip op je geld? Heb je aan het einde van je geld een stukje maand over?

  Het kan een uitdaging zijn om rond te komen van je inkomen, geld over te houden om te sparen of om een keer iets leuks te kunnen doen. Daarom organiseert het Gebiedsteam Ooststellingwerf in samenwerking met Scala een budgetcursus. Je bent hierbij van harte welkom!

  De cursus is 5 weken achter elkaar op donderdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur. We starten op donderdag 16 mei en daarna is de cursus op 23 mei, 30 mei, 6 juni en 13 juni. Meer informatie vind je hier.

   

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.