Bijstandsagenda

In de Bijstandsagenda vind je tal van evenementen die interessant zijn voor mensen met een bijstandsuitkering. Van sollicitatie-workshops, banenbeurzen, lezingen en ontmoetingen zomaar voor de gezelligheid tot netwerkbijeenkomsten en trainingen voor vrijwilligers. Hieronder vind je de komende 10 evenementen.

Evenement details:

 • wo
  12
  jun
  2019

  Aan de slag met je motivatiebrief

  10.30-12.30Amstelveen, Bibliotheek Amstelland

  'Aan de slag met je motivatiebrief' is een bijeenkomst waarin je samen met andere deelnemers aan de slag gaat om je motivatiebrief aan te scherpen. Je gaat elkaar tips geven om je brief nog beter te maken, en zo de kans te vergroten dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! Het is daarbij slim om een vacature mee te nemen waarop je wilt solliciteren.

  Meer informatie vind je op de website van de Broekriem.

Check altijd van tevoren!

De Bijstandsagenda is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Maar het kan zijn dat er een foutje is ingeslopen. Bovendien weet je nooit van tevoren of het evenement of bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat. Als je van plan bent te gaan, is het verstandig altijd nog even vooraf te controleren of het evenement echt doorgaat!

agenda
Check altijd van tevoren of het evenement doorgaat.

Suggesties welkom

Heb je een suggestie voor de bijstandsagenda, organiseer je zelf een informatiebijeenkomst, een tweedehands beurs of heb je een opmerking, zie je een niet werkende link of wat dan ook! Laat het dan a.u.b. weten en mail het via het contactformulier.